AT-Logo-rgb-2014

FUNCTIONAL FASCIAL RELEASE SERTIFIKAATIO – MODUULI

Functional Fascial Release Certification -moduuli 5 + 5 päivää,

Pvm. 4-15.8.2019

Hinta 1990 € + alv 24%

Integroi kaikki aiemmissa kahdeksassa koulutuksessa (Anatomy Trains ja FFR-sarja) opittu tieto yhdeksi vahvaksi paketiksi ainutlaatuisella kolmen käsittelykerran sarjalla.

Kahdeksan päivän perusteellisen koulutuksen aikana (3 päivää koulutusta, kahden päivän tauko jota seuraa viisi päivää harjoittelua) tulet kehittämään kyvyn nähdä koko ihmiskeho kokonaisuutena. Koulutuksessa hyödynnetään aiemmin opittua asennon ja toiminnallisen liikkeen arviointia ja integroidaan tämä tieto koko kehon välisten yhteyksien käsittämiseksi. Tulet saamaan toiminnallisia analysoinnin työkaluja, joiden avulla voit suunnitella ja suorittaa Structural Bodywork-sarjaa, joka tuottaa tehokkaita ja kestäviä vaikutuksia asiakkaillesi. Sarjan aikana hyödynnetään Thomas Myersin Anatomy Trains:in mallia tulkitsemaan rakenteellisia ja toiminnallisia kompensaatioita.

Kolmen käsittelykerran sarjan aikana tulet oppimaan taidon tasapainottaa kehon alaosa (1. kerta), yläkeho (2. kerta) ja selkäranka (3. kerta). Tämä sarja mahdollistaa, että asiakas saa takaisin tuntemuksen kokonaisuudesta ja jatkuvuudesta kehossaan Hän pystyy käyttämään kehoaan kommunikoivana ja yhtenäisenä kokonaisuutena yksittäisten kehonosien sijaan. Lisäksi sarja tuo tehokkuutta ja integraatiota heidän oman kehon järjestelmäänsä.

Kun olet suorittanut Structural Bodywork-tutkinnon. Voit laajentaa ja syventää osaamistasi edistyksellisen rakenteellisen integraatioharjoittelun avulla (Structural Integration Training). Tähän harjoitteluun sisällytetään mielen ja kehon väliset kytkökset, sekä laajennetaan Structural Bodywork Certification-moduulin opittuja taitoja.

Kaikki opettajamme ovat korkeasti koulutettuja ja kokeneita ammatinharjoittajia. He kykenevät käyttämään kattavasti eri opetusmetodeja auttaakseen sinua hiomaan taitojasi kosketuksen taidossa, jolla taataan luotettava ja tarkka faskiaalisten kudosten käsittelyn taito jokaiseen kehonosaan. Opettajamme ovat ajantasalla viimeisimmästä tutkimustiedosta sekä ihmiskehon käsittelytavoista ja antavat sinulle mahdollisuuden sekoittaa nykyisiä taitojasi uusien esiteltyjen ideoiden kanssa ja kehittää oman tyylisi myofaskiaaliseen käsittelyyn.

Klikkaa koulutuskalenteriin:     http://anatomytrains.fi/events/event/

Klikkaa kuukausikalenteriin:     http://anatomytrains.fi/koulutuskalenteri/

Ilmottaudu:                                 http://anatomytrains.fi/yhteydenotto/