ANATOMY TRAINS in TRAINING II  /  TOIMINNALLINEN MYOFASKIAALINEN HARJOITTELU II

PALAUTA MYOFASKIAALINEN TASAPAINOex04
OPTIMOI SUORITUSKYKY
ENNALTAEHKÄISE VAMMAT

Toinen koulutus jatkaa siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Toisessa koulutuksessa kertatuvat ensimmäisessä koulutuksessa opetellut myofaskian tasapainottamisen sekä liikkuvuuden että vahvistamisen periaatteet. Tavoitteena vahvistaa osaamista ja itseluottamsta periaatteiden käytäntöön soveltamisessa.

Opiskellaan niin teoriassa kuin käytännössäkin Toiminnallisten sekä Yläraajan linjojen asennon ja ja liikkeen 3D arviontia sekä niiden perusteella yksilöllistä liikkuvuus-, hallinta-, nopeus- ja voimaharjoitteiden rakentamista.

Uusina näkökulmina liikkeiden yksilöimiseen astuvat mukaan liikkeen eri kontaktipisteet sekä myofaskiaalisten jatkumoiden harjoittaminenex03 kehonpainoharjoittelulla.

Yksi päätavoitteista on luoda monipuolista liikepankkia eri harjoitteluympäristöön, oli sitten kysymyksessä kiireinen koti / matkaolosuhteissa harjoitteleva, hyvin varustellussa kuntoilukeskuksessa tai esimerkiksi luomuliikuntaa harrastava henkilö.

Oleellista on kyetä soveltamaan periaatteota yksilöllisesti eri henkilöille eri harjoitteluympäristöön. Kuinka upotan myofaskiaalisia liikkuvuus, heiluri- / siirtymäharjoitteita yksittäisten harjoitteiden sisään. Kuinka huomioin harjoittelun kokonaisohjelmoinnissa myofaskiaalisen harjoittelun.

Koulutus on kaksipäiväinen. Se yhdistelee teoriaa että käytäntöä mielekkäästi toistensa lomaan. Varaudu rennoilla sisäliikunta- ja dreamstime_xl_18907545peseytymis- ja muistiinpanovälineillä sekä hurtilla huumorilla.

Suositeltavaa on  Anatomy Trains in Training I – koulutuksen suorittamista

Etukäteislukemisena hyvä vaihtoehto: ”TäsmäLiike – Toiminnallinen Myofaskiaalinen Harjoittelu”

Koulutuskokonaisuus (I ja II osio) on 4 päiväinen, mutta jaettu kahteen 2 päivän jaksoon käytännön oppimisen vuoksi

Hinta / 2 päivää 420€ + alv 24%

Hinta / 4 päivän 760€ + alv 24%

Verkkokurssi – lisäinfoa: mikäli haluat valmistatutua koulutukseen jo etukäteen tai haluat vain tutustua aiheeseen, voit ostaa verkkokkurssin täältä: https://www.trainer4you.fi/verkkokurssi-tervetta-suorituskykya-hartiarengas

Ilmoittaudu:  http://anatomytrains.fi/yhteydenotto/

Tulevat koulutukset

 

Ota yhteyttä