KMI (Kinesis Myofascial Integration)

KMI on koulutusta rakenteelliseen integraatioon, joka kehittyi Ida Rolf:in uraauurtavasta työstä, mutta merkittävästi päivitetty Tom Myersin Anatomy Trains:in myofaskiaalisen meridiaanikartastolla. KMI-protokolla on sarja syvää kehonhuoltoa ja työstämistä, joka etenee progressiivisesti koko kehon läpi. Työstö aloitetaan pinnallisesti ja jatkuu syvemmälle, jonka jälkeen molemmat tuodaan yhteen yhtenäiseksi harmoniaksi.

Me KMI:lla olemme omistautuneita rakenteellisen kehontyöstön taiteelle, tieteelle ja käytännön soveltamiselle. KMI kouluttaa sinut kattavasti kosketuksen ja kehon liikkumisen taidoissa, joka palvelee asiakkaidesi kivun lievitystä, tasapainoa, pituutta sekä tarkkaa kehon asentoaistimusta. KMI on noussut rakenteellisen integraation johtavaksi koulutusmuodoksi. Sadat harjoittajat Yhdysvalloissa ja Euroopassa (koulutukset alkavat Australiassa keväällä 2014) on koulutettu KMI:n taitoihin vuodesta 2000 lähtien, luoden kestäviä muutoksia asiakkaidensa kroonisissa rakenteellisissa epätasapainon tiloissa.

KMI-koulutus on Tom Myers:in 40-vuoden eri kulttuureissa ja työympäristöissä työskentelyn, sekä pääasiallisesti tohtori Ida Rolf:in kanssa suoritetun kouluttautumisen tulos. Tulokseen ovat myös merkittävästi vaikuttaneet tohtori Moshe Feldenkrais:in sekä Buckminster Fuller:in ideat ja työskentely, Eurooppalainen osteopatia sekä monet liikkumisen eri koulukunnat aina kamppailulajeista tanssiin.

KMI tarjoaa laajan leikkikentän itsensä tutkimiseen, sekä alustan merkitykselliseen kanssakäymiseen valitsemasi asiakaskunnan kanssa. KMI ammentaa oppinsa monista lähteistä ja perustuu taiteisiin, evoluutioon, embryologiaan, antropologiaan, faskiaaliseen tutkimiseen ja kehon kudosten muokattavuudesta nousevaan tieteeseen. Jotkut ammatinharjoittajat ovat ovat käyttäneet KMI:ta parantamaan suoriutumista urheilussa ja eri taiteenlajeissa, yhdistäneet oppeja personal training:iin kuten joogaan ja pilatekseen, psykologiseen tai kehitykselliseen suuntaan ja jotkut ovat vieneet oppeja loukkaantumisen jälkitilojen hoitoon ja biomekaaniseen eheyttämiseen. KMI toimii kaikilla näillä alueilla.

Me KMI:lla olemme ylpeitä avoimesta oppimisympäristöstä, jossa rohkaistaan käytävistä asioista kysymistä ja keskustelun aloittamista. Pyrimme myös kunnioittamaan kaikkia oppimisen metodeja. Tarjoamme sinulle keinoa päästä käsiksi tietämykseen ja testata ymmärtämisesi sekä akateemisesti että käytännössä. Ymmärrämme myös että syvä oppiminen on omakohtaista ja ajoittain tunteellista vaatien paljon huumoria ja sinnikkyyttä. Oppimisesi tukemiseksi KMI tarjoaa sinulle omistautumista ja yksilöllisen huomion, jotka yhdistetään 2000-luvun digitaaliseen tukeen.

Tulevat koulutukset

  • Ei tulevia koulutuksia
Ota yhteyttä