james_earls

James Earls

James Earls on kirjailija, luennoitsija ja Bodyworker, joka on erikoistunut manualiseen Myofaskiaaliseen käsittelyyn ja Rakenteelliseen integraatioon (Structural Integration)

Osaamisen ja ymmärryksen kehittäminen ja käytännön manuaalinen työ on ollut Jamesin intohimo siitä lähtien kun hän aloitti manuaalisen työn Bodyworkerina 20 vuotta sitten. Koko uransa James on matkustanut ympäri maailman oppiakseen alansa parhailta, kuten Tom Myersilta, Anatomy Trains konseptin kehittäjältä. Yhdessä James ja Tom perustivat Kinesis UK:n, joka koordinoi Anatomy Trainsin ja Myofaskiaalisen Integraation koulutusta koko Euroopassa. He kirjoittivat yhdessä kirjan ”Fascial release for Structural Balance” (Keho vapaaksi – faskia tasapainoon), faskian arvioinnin sekä manuaalisen faskia-käsittelyn ja manipulaation ohjekirjan.

James on opettajana eri koulutuksissa Euroopassa ja johtaa Kinesis UKta sekä luennoi säännöllisesti konferensseissa ja seminaareissa maailmanlaajuisesti. Hänet tunnetaan rennosta ja humoristisesta tyylistään. Hän on suosittu kouluttaja, joka kykenee esittämään koulutettavan aiheen eri näkökulmista ( Osteopatia, Fysioterapia, hieronta, liikunta ja harjoittelu), helpottaen aihealueen käytäntöön soveltamista. James konsultoi useita urheilulääketieteen tiimejä jalkapallon sekä rugbyn Valioliigoissa.

James tekee yhteistyötä faskian ja bodyworkin huippututkijoiden, kuten Art Riggsin ja Robert Schleipin kanssa ja on mukana monissa faskian, liikkeen ja harjoittelun sekä eri hoitomenetelmien tutkimukseen liittyvissä projekteissa. James on myös Ultimate Massage Solutionin perustaja ja johtaja. Ultimate Massage Solutions on yksi maineikkaimpia kirjallisuuden ja koulutuksien tuottajia Isossa Britanniassa.

ap

Ari-Pekka Lindberg

A-P työskentelee opettajana, luennoitsijana ja kirjailijana sekä käytännön asiakastyössä fysioterapeuttina ja Personal Trainerina. Erikoisosaamisalueena ja intohimona asennon ja liikkeen yksityiskohtien kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja sen soveltaminen käytäntöön tavoitteena maksimaalinen suorituskyky vammoja ennaltaehkäisten.

A-P on viimeisen 25 vuoden ajan etsinyt ymmärrystä kehon kokonaisvaltaiseen toimintaan monista eri näkökulmista kuten Anatomy Trains, OMI, MDT, Motorinen kontrolli, liikuntalääketiede, voimaharjoittelu jne… Niin asiakastyössä kuin opettamisessakin näkyy laaja näkemys ja eri näkökulmien esiintuonti sekä käytäntöön soveltaminen. Käytännön työtä leimaa mahdollisimman tarkka erotusdiagnostiikka niin rakenteellisesti kuin toiminnallisesti, integroituna kokonaisvaltaiseen neuro-myofaskiaaliseen näkemykseen asennosta ja liikkeestä, höystettynä henkisen puolen fysiologialla ja biologialla.

Kirjailijana A-P on ollut kirjoittamassa kohta viittä tietokirjaa . Kirjat käsittelevät hyvinvointia, liikuntaa ja harjoittelua, työ- ja toimintakykyä eri näkökulmista. Erityisosaamisalueenaan A-P on tuonut kirjoihin oman vahvan näkemyksensä kehon toiminnallisesta harjoittamisesta eri tavoitteiden, ominaisuuksien, resurssien ja ennen kaikkea kehon optimaalisen toiminnan näkökulmista.

A-P on Toiminnallisen anatomian pääkouluttaja Suomen suurimmassa Personal Trainereita kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4youssa. A-P on myös kansainvälinen Anatomy Trains opettaja, minkä lisäksi hän Kouluttajan työkalupakkiin kuuluu myös Kansainvälinen Myofaskiaalisen teippauksen kouluttajan rooli pääasiassa Skandinaviassa ja Euroopassa. Kouluttajana hänet tunnetaan inspiroivistä, intensiivisistä mutta samalla erittäin viihdyttävistä luennoista, joissa teoriaa todella kohtaa käytännön moniulotteisen maaperän yksinkertaisen ymmärrettävästi monimutkaisissakin asioissa.

Ota yhteyttä